Norwegian  English  

Gjeldende betingelser

Betalingsformidling i Northern Quilts

Vi bruker primært korttransaksjoner i nettbutikken. Dette er tryggere og raskere for alle parter, idet selve betalingsformidlingen foregår gjennom en profesjonell aktør - sertifisert og godkjent for denne type transaksjoner av de betalings- og kredittkortselskapene vi tillater.

Northern Quilts bruker PayEx som betalingsformidler. PayEx er en av Europas store betalingsformidlere for netthandel. Les mer om PayEx her. PayEx formidler betaling gjennom de kortselskapene vi har avtaler med, for tiden Visa og MasterCard.

Kortbelastning skjer ikke før varen(e) er pakket og klare for sending. Dette skjer som regel i løpet av en til to dager, men i enkelte tilfeller kan det hende at vi må bestille opp ekstra varer for å dekke ordreomfanget. I disse tilfellene tar vi kontakt med deg som kunde og sjekker om vi skal dele opp ordren eller vente til vi har alt tilgjengelig. Kortbelastningen kan i så fall også deles opp.

Fraktbetingelser for Northern Quilts

Vi sender alltid varer med Bring i Norge. Dersom ikke annet er avtalt med kunden før sending blir små ordrer sendt som brev uten sporing, mens større ordrer eller verdifulle objekter blir sendt som pakker med sporing. Sporingsinformasjon sendes til deg som kunde så snart pakken er sendt. Denne informasjonen er også tilgjengelig i oversikten "Tidligere ordrer" som du finner når du er pålogget kontoen din.