Norwegian  English  

Velkommen til Norges lykkeligste Quiltebutikk!

21.nov: Peggys julehefte har ankommet, få eksemplarer! Adventskalendre er sendt ut- om du ikke har fått automatisk sporingssms fra Posten, ta kontakt med oss for å få sporingsnr.

ElephantKIT: Grossist venter på flere mønstre fra designer! Vi venter også... håper vi har dem her i neste uke!

29.okt: Midl. utsolgt for Elephant Abstractions stoffKIT, men vi har bestilt opp igjen nuh, så vi håper vi har det inne fra USA om 14dager, midt i november! Blir hasteordre fra USA på mandag ;-). Bestillinger ekspederes i den rekkefølge den kommer inn!

25.okt: Nye stoffer, bøker og utstyr ankommet nettbutikken- ta en titt på nyhetene!

ADVENTSKALENDER: Etter stor pågang utvider vi tilbudet- (har fått tak i mer stoff, tråd og emballasje!) Kalenderen koster 1198,- + 139,- i pakkeporto.

Du kan melde deg på ved å ENTEN bestille her i nettbutikken - ELLER sende meg en EMAIL med navn/adresse- ELLER sende en kommentar/mld på FB.

NB: Det er ikke gratisstoffer på Adventskalenderen, ei heller er det gratis porto om du bestiller den sammen med andre varer. Vi sender de andre varene omgående, og Adventskalenderen når den er klar i november! Vi tar kontakt for betaling om du velger forhåndsbetaling eller manuell Paypal.

 

Velkommen til nettbutikken!

 

NB: Paypal tuller litt med æøå- noe som av og til hindrer paypal-betalinger! du kan også sende din bestilling i en email til wenche@northernquilts.no

Butikken i Kongens gate i Steinkjer er åpen tirsdag, torsdag fra 12-16, og lørdag 10-14! Ring oss/ SMS om du ønsker å besøke oss utenom åpningstid, så finner vi et tidspunkt som passer! Ring 995 97 845 eller mail: wenche@northernquilts.no

Hei hopp så lenge! :-)

 

 

Våre tilbud i November

Rødt ornament med gullstriper
kr. 149,00  kr. 90,00
Spar: 40% avslag
MyQuilt magasin 4/14
kr. 149,00  kr. 98,00
Spar: 34% avslag