Norwegian  English  

Sommerdrøm Månedsblokk

Velkommen Sommerdrøm, en ny månedsblokk!

Vi gleder oss til å vise deg denne månedsblokken!

Velkommen til en ny flott månedsblokk fra Northern Quilts! En herlig quilt med massevis av fin lappesøm- og dette er et prosjekt som også passer for nybegynneren! Det er kun vanlig, enkel lappesøm og ikke noe avansert appliasjon eller broderi. Er du nøyaktig med inchlinjal og 1/4" sømmonn- så fikser du dette lekende lett!

Quiltemønsteret delt opp i 7 deler som går over 7 måneder. Vi starter nå i juni 2016. Men du kan bare si ifra, så kan du starte når du vil! Kundene får originalstoffer så langt lageret rekker, men vi vil erstatte med lignende stoffer og farger så ditt teppe ikke skal avvike så mye fra originalen!

Quilten måler 163 x 203cm, inkludert lukkekanten.

Vi gir deg valget mellom å abonnere på komplett pakke, eller kun mønster. Mønsteret kan du få på 2 måter; enten tilsendt hver måned, ELLER tilsendt som pdf-fil til din email. Det er rimeligere, men da må du printe mønsteret selv.

 

Komplett pakke inneholder:

-mønster på norsk med mønstertegninger og illustrasjoner

-komplett stoff til toppe + lukkekanten

Månedsblokken går over 7 mnd. Vi sender ut pakker hver måned, med litt forskjellig innhold av stoffer og utstyr. Mønsteret er i 7 deler, og kommer som A4.

 

Påmelding:

Send meg en MAIL med påmelding nå, ELLER bestill komplett pakke i nettbutikken. Ønsker du å betale i 7 deler, så MÅ du ta mail eller tlf-kontakt med oss. (99 59 78 45, tirs og tors 12-16, lørdag 10-14).

pris i Norge: Kr 2789,- for stoffer til toppen, inkludert mønster og frakt (betalt i en sum). eller Nrk 399,- betalt med kort eller PAYPAL hver gang vi sender ut. Kun mønsteret koster kr 398,- (frakt inkludert). Pdf-mønster koster 298,-.

Europa: Nkr 2439,- (betalt i en sum) eller 349,-/gang. Kun mønster kr 398,- (inkl.porto til utlandet). Pdf-mønster koster 298,-.

Velkommen til en morsom månedsblokk! Ta gjerne kontakt på mail om du har spørsmål!