Norwegian  English  

Om Oss

Northern Quilts finner du i Steinkjer i Nord-Trøndelag. Firmaet ble startet i 2002 av Wenche Wolff Hatling, med design og salg av quiltemønstre og en liten nettbutikk. Northern Quilts eies idag av Prikk & Strek AS.

I dag finner du en stor og innholdsrik quiltebutikk i sentrum av Steinkjer, i 2. etg. i Kongens Gate 30. Egen inngang og opp en trapp- Velkommen til Northern Quilts!

Vi har åpent hver tirsdag og torsdag kl. 12 - 16 og lørdag mellom kl. 10-14, mens nettbutikken er åpen hele tiden! Varer sendes ut hver dag, og vi arrangerer også kurs, quiltekvelder og utleie av vår quilteramme.

Du er hjertelig velkommen til oss! Vi gleder oss over å få dele quiltegleder og lappelykke med nettopp DEG! Kom innom for en quilteprat, for kaffekanna er full og hyllene bugner av flotte stoffer, våre 4 meter høye vegger er fulle av lekre tepper, og kanskje kan vi utveksle noen smarte quiltehemmeligheter?

Har du ikke anledning til å besøke oss en lørdag, så blir vi glade for en epost: wenche@northernquilts.no, eller ring oss på butikktelefonen 99 59 78 45 (99 59 QUILT)!

Northern Quilts sin postadresse er Heggesåsen 2, 7715 Steinkjer. Butikken ligger i Kongens gt. 30, i 2.etg, like over damebutikken Høyer. Inngangen er en trappeoppgang med rød trapp, mellom bokhandelen og Høyer! Velkommen!

Organisasjonsnummer: 954056961 MVA