Norwegian  English  

Abonnementer

Northern Quilts har flere spennende abonnementer! Et abonnement gir deg inspirasjon rett i postkassen, med mønstre, stoffpakker og magasiner. Abonnementene kommer vanligvis ca annenhver måned. Vi har flere typer abonnement, slik at du kan velge det som passer best for deg. Om du velger å hente pakken i butikken, sparer du porto.

Betaling: Du kan velge om du ønsker å betale ved bestilling i butikken, eller Visa/MC- kortbelastning for hver gang pakken sendes ut (Da må du ta kontakt med oss slik at vi får registrert ditt kortnummer. Oppbevaring av kortnummer for abonnement skjer ihht Tellers retningslinjer på en trygg måte, adskilt fra butikksystemet.)

I nettbutikken kan man bestille 3-pakkers abonnement (inkludert porto). Det er ikke returrett på abonnementene, men du kan si opp når du vil. 3-pakkers abonnement refunderes ikke. Abonnementer løper til de sier opp (mail, tlf/muntlig beskjed).

Påmelding: wenche@northernquilts.no  eller kontakt oss på 99 59 78 45

 

Design-abonnementet:

Et abonnement for deg som liker applikasjon, blokksøm og vanlig lappeteknikk. Ca 5 ganger i året får du et helt nytt mønster fra Northern Quilts med tilhørende stoffpakke (omtrent 5 stk 30cm/ 1,5meter stoff). Det er enkle prosjekter; løpere, brikker, vesker og små tepper, som alle kan sy!

Pris: 319,-/pakke + kr 48,- i porto i Norge. Europa: Nkr 319,- pr pakke inkl.porto til Europa.

 

Broderusk-abonnementet:

For deg som liker broderusk og stitchery på norsk! Her får du nye norske broderuskdesign fra Northern Quilts, med stoffer, tråd og tilbehør! Det er ikke komplette stoffpakker, men abonnentene får originalstoffene til prosjektene.

Ca 6 ganger i året. Vesker, pynt, løpere, tepper og inspirasjon!

Pris: 339,-/pakke + kr 48,- i porto i Norge. Europa: Nkr 325,- pr pakke inkl.porto til Europa.

 

AnnaKa-abonnement

Vi sender ut de nyeste mønstrene fra AnnaKA + 3 fine 30cm som passer til prosjektene! Ca 3-4 ganger i året. Mønstre med norsk tekst. Vi sender ut med en gang vi mottar mønstrene i butikken.

Pris: 475,- pr pakke inkl.porto i Norge. Europa: Nkr 415,- pr pakke inkl.porto til Europa.

 

Repro-abonnementet:

Reproabonnementet er for deg som liker reproduksjonsstoffer og historie. Sammen med danske Helene Juul lager vi et abonnement med flotte reprostoffer, et ide-mønster og en tekst som forteller litt om kvinne– og tekstilhistorie, knyttet til quiltingens historie. Stoffmengde er ca 1,5- 1,7 meter.  I 2016 kommer det mange fine reprokolleksjoner, og vi velger ut stoffer for å gi deg et bredt utvalg av vakre reproduksjoner.

Pris: 369,-/pakke inkl.porto i Norge. Europa: Nkr 329,- pr pakke inkl.porto til Europa.