Norwegian  English  

Abonnementer

Northern Quilts har flere spennende abonnementer! Et abonnement gir deg inspirasjon rett i postkassen, med mønstre, stoffpakker og magasiner. Abonnementene kommer vanligvis ca annenhver måned. Vi har flere typer abonnement, slik at du kan velge det som passer best for deg. Om du velger å hente pakken i butikken, sparer du porto.

Betaling: I nettbutikken kan man bestille 3-pakkers abonnement (inkludert porto). Det er ikke returrett på abonnementene, men du kan si opp når du vil. 3-pakkers abonnement refunderes ikke. Abonnementer løper til de sier opp (mail, tlf/muntlig beskjed). Kontakt oss hvis du ønsker å starte med en pakke. Vi kontakter deg på sms/eller via FB når din pakker klar, og du kan velge mellom betaling via VIPPS, direkte til konto eller PAYPAL. Betaling utenom Norge er kun med PAYPAL.

Påmelding: wenche@northernquilts.no  eller kontakt oss på 99 59 78 45

 

Broderusk-abonnementet:

For deg som liker broderusk og stitchery på norsk! Her får du nye norske broderuskdesign fra Northern Quilts, med stoffer, tråd og tilbehør! Det er ikke komplette stoffpakker, men abonnentene får originalstoffene til prosjektene.

Ca 5 ganger i året. Vesker, pynt, løpere, tepper og inspirasjon!

Pris: 344,-/pakke + kr 55,- i porto i Norge (dvs kr 399,-).

Europa: Nkr 346,- pr pakke inkl.porto til Europa.

 

Repro-abonnementet:

Reproabonnementet er for deg som liker reproduksjonsstoffer og historie. Sammen med danske Helene Juul lager vi et abonnement med flotte reprostoffer, et ide-mønster og en tekst som forteller litt om kvinne– og tekstilhistorie, knyttet til quiltingens historie. Stoffmengde er ca 1,5- 1,7 meter.  I 2021 kommer det mange fine reprokolleksjoner, og vi velger ut stoffer for å gi deg et bredt utvalg av vakre reproduksjoner.

Pris: 399,-/pakke inkl.porto i Norge.

Europa: Nkr 346,- pr pakke inkl.porto til Europa.

 

KONA cotton- abonnementet:

Hver måned sette vi sammen etter et temal, 6 stk 50cm av flotte KONA cotton ensfarget. Januartema er TULIPAN; så kommer PÅSKETUR i februar. Her får du 3 meter quiltekvalitet ensfarget til rimelig pris!

Pris: 559,-/pakke inkl.porto i Norge.

Europa: Nkr 497,- pr pakke inkl.porto til Europa.

 

QUILTEBOKS abonnementet:

Les mer på quilteboks.no ! Vi tilbyr lekre bokser med utvalgt quilte-innhold: Stoffpakker, mønstre og kjekt utstyr. Du kan velge mellom 1 boks (kr 699,-), 3-boks abo kr 2080,- eller 6-boks-abo kr 4100,-.

Vi sender ut ca9 ganger i året.