Norwegian  English  

BOM Hollandsk Blå

Velkommen til ny månedsblokk, "Hollandsk Blå" !

Endelig er vi klare for å starte vår flotte Broderi & Applikasjons-månedsblokk; Hollandsk Blå!

Designet i samarbeid med Helene Juul i Danmark, så denne BOM er en riktig Wolff & Juul design! Quilten har 17 forskjellige små broderier, samt et stort midtfelt-broderi, og 34 søte håndsydde applikerte blomster. Du får et utvalg av de lekreste repro-stoffer (originalstoffer så langt vi kan skaffe fra USA). Kanten er sydd med blokker, og danner et pent sikksakkmønster som omrammer alle blokkene og den lekreste broderte kant. Vi er inspirerte av de lekre Hollandske fliser, men alle broderimotiver er nytegnet av Wenche. Ved å bruke forskjelllige blå nyanser til broderiene, så fanger vi stemningen fra "Dutch Blue"!

Komplett pakke inneholder:

-mønster på norsk/dansk med mønstertegninger og fotoforklaringer

-applikasjonsmaler (søm over papp) for ALLE blomsterblokkene

-komplett stoff til toppem + lukkekanten + applikasjonskanter

-komplett broderikit (aurifil 12wt broderitråd i 4 farger, strykevlisleine, broderistoff, nåler, penn)

Månedsblokken går over 12 mnd. Vi sender ut pakker hver måned, med litt forskjellig innhold av stoffer og utstyr. Mønsteret er i 12 deler, og kommer som foldet A4 (A5-format).

Påmelding:

Send meg en MAIL med påmelding nå, ELLER bestill komplett pakke i nettbutikken. Ønsker du å betale i 12 deler, så MÅ du ta mail eller tlf-kontakt med oss. (99 59 78 45, tirs og tors 12-16, lørdag 10-14).

pris i Norge: Kr 3498,- for stoffer til toppen, inkludert mønster og frakt (betalt i en sum). eller Nrk 295,- betalt med kort eller PAYPAL hver gang vi sender ut. Kun mønsteret koster kr 659,- (frakt inkludert).

Europa: Nkr 3098,- (betalt i en sum) eller 255,-/gang. Kun mønster kr 599,- (inkl.porto til utlandet)