Norwegian  English  

BOM Moderne Mormor

Velkommen til ny månedsblokk, "Moderne Mormor" !

DA STARTER VI! Endelig er vi igang, mønsteret er trykket og alle stoffene i hus! Velkommen til dere som er forhåndspåmeldt, og til dere som ønsker å bli med nå! Du kan sende meg en mail, eller du kan bestille BOMen i nettbutikken.

Komplett pakke inneholder:

-mønster på norsk/dansk med mønstertegninger, fargefoto og foto-forklaringer-steg-for-steg på ”Wonky”-søm”

-mer enn komplett stoff til toppen + lukkekant (Flotte Kona cottons + svart-hvitt designstoffer!)

Wolff & Juul design har den glede å ønske velkommen til vår nye månedsblokk i moderne stil, med flotte blokker og herlige stoffer! "Moderne Mormor" er et herlig teppe med 25 helt nye quilteblokker, sydd med flotte Kona Cottons og spreke svart/hvitt mønstrede moderne stoffer fra Lotta Jansdotter!

Bli med på denne 9-måneders reisen i moderne stil quilting, for her vil du få masse av inspirasjon OG informasjon om moderne stil, blokker, fargevalg, tips om "wonky søm" og mer!

Månedsblokken går over 9 måneder, med start i juli 2014. I løpet av blokken vil du få ca 12 meter med flotte stoffer, inkludert mønster i fargetrykk, 25 NYE blokkmønstre, samt tips og tekst om Moderne style quilting!

Send meg en MAIL med påmelding nå, så er du garantert en plass på denne unike månedsblokken!

pris i Norge: Kr 2198,- for stoffer til toppen, inkludert mønster og frakt (betalt i en sum). eller Nrk 249,- betalt med kort, hver gang vi sender ut. Kun mønsteret koster kr 650,- (frakt inkludert).

Europa: Nkr 2149,- (betalt i en sum) eller 239,-/gang. Kun mønster kr 650,-.

Mønsteret kommer i både engelsk og norsk/dansk utgave.