Northern Quilts finner du i Steinkjer i Nord-Trøndelag. Firmaet ble startet i 2002 av Wenche Wolff Hatling, med design og salg av quiltemønstre og en liten nettbutikk. Northern Quilts eies idag av Prikk & Strek AS.

I dag finner du en stor og innholdsrik quiltebutikk i sentrum av Steinkjer, i 2. etg. i Kongens Gate 30. Inngangen er en trappeoppgang med rød trapp, til høyre for Steinkjer Bokhandel – Velkommen til Northern Quilts!

Vi har åpent hver tirsdag og torsdag kl. 11:00 – 15:00, mens nettbutikken er åpen hele tiden! Varer sendes ut hver dag, og vi arrangerer også kurs og quiltekvelder.

Du er hjertelig velkommen til oss! Vi gleder oss over å få dele quiltegleder og lappelykke med nettopp DEG! Kom innom for en quilteprat, for kaffekanna er full og hyllene bugner av flotte stoffer, våre 4 meter høye vegger er fulle av lekre tepper, og kanskje kan vi utveksle noen smarte quiltehemmeligheter?

Har du ikke anledning til å besøke oss, så blir vi glade for en epost: info@northernquilts.no, eller ring oss på butikktelefonen 99 59 78 45 (99 59 QUILT)!

Northern Quilts sin postadresse er Heggesåsen 2, 7715 Steinkjer.

Velkommen!