Northern Quilts finner du i Steinkjer i Nord-Trøndelag. Firmaet ble startet i 2002 av Wenche Wolff Hatling, med design og salg av quiltemønstre og en liten nettbutikk. Northern Quilts eies idag av Prikk & Strek AS.

I dag finner du en stor og innholdsrik quiltebutikk i sentrum av Steinkjer, i 2. etg. i Kongens Gate 30. Inngangen er en trappeoppgang med rød trapp, til høyre for Steinkjer Bokhandel – Velkommen til Northern Quilts!

Akkurat nå har vi begrenset åpningstid i den fysiske butikken – ta en titt på vår Facebook-side for å se oppdaterte butikkdager, mens nettbutikken er åpen hele tiden! Varer sendes ut hver uke, og vi arrangerer quiltekvelder og holder åpent etter avtale.

Du er hjertelig velkommen til oss! Vi gleder oss over å få dele quiltegleder og lappelykke med nettopp DEG! Kom innom for en quilteprat, for kaffekanna er full og hyllene bugner av flotte stoffer, våre 4 meter høye vegger er fulle av lekre tepper, og kanskje kan vi utveksle noen smarte quiltehemmeligheter?

Har du ikke anledning til å besøke oss, så blir vi glade for en epost: wenche@northernquilts.no, eller ring oss på butikktelefonen 99 59 78 45 (99 59 QUILT) (NB: Kun i vår åpningstid, som er noe begrenset for tiden).

Northern Quilts sin postadresse er Heggesåsen 2, 7715 Steinkjer.

Velkommen!