Hvem er Northern Quilts?

Northern Quilts eies av Prikk & Strek AS, 954056961 MVA

Vår nettstedsadresse er: https://northernquilts.no
Vår postadresse er: Prikk & Strek AS, avd. Northern Quilts, Heggesåsen 2, 7715 Steinkjer
Vår besøksadresse er: Kongens Gate 30, 7713 Steinkjer

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Når besøkende handler varer fra oss trenger vi å samle inn noen personrelaterte opplysninger som navn, adresse, telefonnummer etc. Dette gjør vi for å kunne kommunisere på en enkel og sikker måte.

Vi lagrer ikke opplysninger om eventuelle betalingskort som du bruker for å handle varer hos oss. Dette tas hånd om av våre tjenesteytere, for eksempel PayPal og Vipps.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Vi har pr. 1.8.2022 ikke aktivert kommentarer eller andre tilbakemeldingsformer i nettbutikken.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Når du bruker ett av skjemaene på nettstedet til bl.a. å legge inn personopplysninger blir disse lagret kryptert i vår butikkløsning som er basert på Woocommerce. Disse opplysningene bruker vi kun til å identifisere deg i forbindelse med ordinær kundeservice. Disse opplysningene blir ikke videreformidlet til noen tredjepart, og slettes automatisk 6 måneder etter din siste innlogging i vårt system.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel (cookie) og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år, eller når du selv sletter dem.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Vi har pr. 1.8.2022 ikke aktivert kommentarer eller andre tilbakemeldingsformer i nettbutikken.

Din kontaktinformasjon

Besøkendes kontaktinformasjon brukes kun til kommunikasjon mellom Northern Quilts og den aktuelle personen/bedriften.

Tilleggsinformasjon

Siden dine personopplysninger er viktige og verdifulle er vi pålagt å passe godt på dem.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi lagrer ikke personopplysninger lokalt i våre lokaler, hverken digitalt eller på papir. Når du handler eller registrerer deg hos oss blir disse opplysningene lagret sikkert i en kryptert database hos en av våre tjenesteleverandører.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi er veldig opptatt av datasikkerhet og har derfor implementert rutiner for deteksjon av datainnbrudd på flere nivåer i verdikjeden vår. Våre tjenesteytere har på samme måte implementert systemer og rutiner som skal være med å forhindre at dine personopplysninger eller betalingsrelatert informasjon kommer på avveie.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ikke sensitive personopplysninger fra noen av våre samarbeidspartnere.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger

Vi bruker ikke opplysningene om deg til andre formål enn direkte kommunikasjon med deg angående dine kjøp eller andre henvendelser via butikken.