Norwegian  English  

Velkommen til Norges lykkeligste Quiltebutikk!

27.april: Fine vevde japanske stoffer, og lekre bakstykkestoffer (bredde 275 cm) i super kvalitet finner du nå i nettbutikken, så ta en titt under nyhetene. Tusen takk for god repons på vår digitale Quiltecafe i forrige uke! Gode nyheter: Vi planlegger NY Quiltecafe på FB live neste uke! Nærmere tidspunkt kommer.

15.april: Nye linmix-stoffer, folde-elastikk, WonderCurve-linjalen, mønstre og det nyeste Quiltemagasinet. Alt er klart til DEG!

3.april: Nye stoffer og charms-pakker i nettbutikken! Vi har fullt trøkk i nettbutikken, og idag kom det inn MERE DUKVATT- (se tilbud på FB-sidene våre! Kun 620,- for 10 meter vatt! Tilbudet ligger ikke ute i nettbutikken, så send oss en DM på Facebook om du vil bestille)

26.mars:  NY ÅPNINGSTID i butikken: TIRSDAG og TORSDAG 12-15. Men nettbutikken er åpen hele tiden, og vil du hente din ordre i butikken, så kan du skrive dette som merknad når du bestiller- så kontakter vi deg når ordren er ferdig pakket og klar. FØLG OSS PÅ FACEBOOK- der finner du inspirasjonsvideoer og gode tilbud!

Vi tar vare på hverandre og er fleksible mht barnepass og renholdstiltak er iverksatt.  Vi er primært en nettbutikk - så leveranser og forsendelser går som normalt i tiden fremover.

Ta vare på deg selv og dine kjære!

 

Husk det er enkelt å bestille via FB- bare send oss en melding så følger vi deg opp!

 

Nettbutikken er jo åpen døgnet rundt- og lurer du på noe- send oss en mail!

Vi sender med POSTEN. De har slått sammen A-og B-post. Beregn minimum 3 arbeidsdager i forsendelse! :-o (Vi har ingen andre alternativer dessverre).

Velkommen til nettbutikken!

Husk du kan også sende din bestilling i en email til wenche@northernquilts.no

Butikken i Kongens gate i Steinkjer er åpen tirsdag og torsdag fra 12-15. Ring oss/ SMS om du ønsker å besøke oss utenom åpningstid, så finner vi et tidspunkt som passer! Ring 995 97 845 eller mail: wenche@northernquilts.no

Hei hopp så lenge! :-)

 

 

Våre tilbud i May

Rutete krem/blue, repro shirting
kr. 149,00  kr. 90,00
Spar: 40% avslag
Øl Glass på svart
kr. 198,00  kr. 100,00
Spar: 49% avslag
Sjakk, hvit-grå-svart
kr. 198,00  kr. 100,00
Spar: 49% avslag